DROPP x SIGG juomapullot keräsivät Ruohonjuuressa ja Partioaitassa 1630 € lahjoituksen Itämeren suojeluun!  

Kestopullo_Syksy-08481.jpg

Asiakkaimme ostosten seurauksena Partioaitta ja Ruohonjuuri lahjoittivat vuodenvaihteessa yhteensä 1630,00 € Itämeren suojeluun, Baltic Sea Action Groupille. Tämä lahja Itämerelle on tulosta DROPP-juomapullojen myynnistä – vuonna 2017 Partioaitan ja Ruohonjuuren liikkeissä myytiin 326 kpl DROPPin pulloja ja lahjoitusta kertyi siis 1630 euroa.

Lahjoituksella tuetaan Baltic Sea Action Group:in Itämerityötä. BSAG tunnetaan erityisesti monialaisesta työstään Itämeren hyväksi  - säätiö toimii aktiivisesti yritysten kanssa sekä vaikuttajana yhteiskunnallisten päättäjien suuntaan. Vuonna 2018 BSAG tekee työtä erityisesti Itämeren ja ilmaston kannalta kestävän ruoantuotannon eteen ja tukkiakseen vesistöjä rehevöittäviä ravinnevuotoja.  

”Itämeren rehevöitymiseen voidaan tällä hetkellä vaikuttaa eniten kestävän ruoantuotannon toimin” toteaa  BSAG:n asiamies Mathias Bergman. ”Olemme viime vuosina törmänneet yhä useammin siihen, että edistämiämme  kestävän ruoantuotannon ratkaisuja voidaan käyttää myös ilmastonmuutoksen torjumisessa”, kertoo Bergman, ”DROPPin ja Partioaitan lahjoitus tukeekin vuonna 2018 käytännön keinojen tuomista viljelijöille, jotka haluavat toteuttaa Itämeri – ja ilmastoystävällistä maataloutta. Samalla jatkamme myös yhteistyötä edelläkävijäyritysten, tutkijoiden ja päätöksen tekijöiden kanssa. Olemme iloisia hyvin toimivasta yhteistyömme myös DROPPin ja Partioaitan kanssa”, Bergman summaa.

Partioaitta on tehnyt yhteistyötä laajemminkin Baltic Sea Action Group:in kanssa: Partioaitan facebook -huutokauppojen tuotto on lahjoitettu useampana vuonna BSAGlle ja Runda Upp! kampanja tuki säätiön  toimintaa vuonna 2015.

DROPP x SIGG -juomapullo on ollut Partioaitan valikoimassa toukokuusta 2015 lähtien ja Ruohonjuuressa loppukesästä 2016 alkaen. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5,00 € Itämeren suojeluun. Yhteistyö molempien ketjujen kanssa jatkuu myös 2018. 

Heidi NielsenComment