ANNA PANOKSESI ITÄMEREN SUOJELUUN - TULE MARKKINOINTIHARJOITELIJAKSEMME!

DROPP_talvi2.jpg

Ilmianna itsesi jos haluat kasvattaa markkinoinnin ja viestinnän osaamistasi yhteiskunnallisessa yrityksessä - tarjoamme sinulle kokemuksia ja haasteita innostavassa työympäristössä! 

DROPP on yhteiskunnallinen yritys, jonka päämääränä on pelastaa Itämeri. DROPP -lähdeveden ympäristövaikutukset on minimoitu ja lahjoitamme 100% voitostamme Baltic Sea Action Group:in tekemään Itämeri-työhön sekä Helsingin yliopiston merentutkimukseen. Tutustu meihin paremmin somessa @droppwater

DROPP kasvaa vauhdilla ja haemme markkinoinnin ja viestinnän avustajaa, joka tietää miten tavoitamme asiakkaamme sekä seuraajamme. Sinun tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja hyödyntää uusia, tehokkaita tapoja saavuttaa seuraajamme. Viestintäharjoittelijana pääset myös suunnittelemaan viestintää, joka tukee kasvuamme ja auttaa meitä osallistumaan entistä tehokkaammin Itämeren suojeluun. Olet siis mukana rakentamassa ainutlaatuista brändiä ja uusia kumppanuuksia Itämeren hyväksi.

DROPPin harjoittelijana sinulla on mahdollisuus työskennellä yrityksessä, jossa keskeistä on arvot ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Työskentelet itsenäisesti dynaamisessa ympäristössä. Pienessä tiimissä näet konkreettisesti oman työsi tulokset. DROPP on tällä hetkellä kehittämässä uusia tuotteita ja palveluita ja harjoittelijanamme pääset myös kehittämään seuraavaa aluevaltaustamme.

Arvostamme:

Markkinointiviestinnän osaamista
Aloitteellista ja itsenäistä työskentelytapaa
Hyvää otetta visuaaliseen mediaan (kuvat & video)
Ymmärrystä sosiaalisen median vaikuttavuuden lisäämisestä 
Suomen kielen taito välttämätön, ruotsi ja englanti katsotaan eduksi

Harjoittelu:

Alkaa keväällä 2018 (mielellään heti maaliskuussa) 4-5 päivää viikossa, työaika joustava. Harjoittelujakso vähintään 3kk. 
Toimisto Helsingin ydinkeskustassa, harjoittelukorvaus 800 €/kk. Lähetäthän hakemuksesi heti tai viimeistään 25.2 osoitteeseen info at dropp.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Heidi NielsenComment