Pyöräilijä Itämeren asialla

Rina on pyöräilyn ja Itämeren puolella. Hän perusti Wheelström sähköpyöräyrityksen 2017.

Rina on pyöräilyn ja Itämeren puolella. Hän perusti Wheelström sähköpyöräyrityksen 2017.

Tänä keväänä DROPP ja Wheelström lanseerasivat yhdessä merensinisen sähköpyörän, jonka myynnillä tuetaan Itämeren suojelua. Mistä ajatus lähti liikkeelle ja kuka on nainen ihanan retrohenkisten sähköpyörien takana? Tässä Q&A Rina Raikamon, Wheelströmin perustajan kanssa.

Kuinka kauan Wheelström on ollut olemassa?

Wheelström perustettiin keväällä 2017, ja verkkokauppa avattiin elokuun lopussa samana vuonna.

Miksi juuri sähköpyörät? Mistä tuli ajatus sähköpyöräyrityksestä?

Olin itse aktiivinen pyöräilijä, pyöräilin töihin ja työpäivän aikana tapaamisiin ja palavereihin. Oli tärkeätä päästä nopeasti ja vaivattomasti paikasta toiseen ja samalla näyttää siistiltä ja raikkaalta. Tästä syntyi idea Wheelströmistä.

Miksi sähköpyörä on mielestäsi tulevaisuuden liikkumisväline?

Sähköpyörällä pääsee liikkumaan vapaasti ja joustavasti, eikä tarvitse huolehtia bussiaikatauluista tai etsiä parkkipaikkaa. Moneen muuhun liikkumisen muotoon verrattuna sähköpyöräily on ympäristöystävällistä, ja säästää sen lisäksi myös kustannuksia ja aikaa. 

Teillä on tosi tyylikkäät pyörämallit! Missä ne tehdään, kuka ne on suunnitellut?

Kiva kuulla! :)  Meille oli tärkeää, että sähköpyörät eivät ole ainoastaan mukavia ajaa mutta myös kivan näköisiä. Wheelström-sähköpyörät kootaan huolella Shanghain ulkopuolella, sähköpyöriin erikoistuneen yrityksen toimin. Pyörien osat hankitaan valituilta tuottajilta, jotka ovat luotettuja ja tunnettuja omilla aloillaan.

 Millaisen vinkin antaisit sähköpyöräilijälle, minne kannattaa Helsingistä lähteä pyöräretkelle?

Kaunis reitti Helsingissä kulkee rantoja pitkin alkaen Kalliosta, Sörnäisten rantatietä ja Pohjoisrantaa pitkin Kauppatorille ja sieltä vielä  Kaivopuiston ympäri! Matkalla on kauniiden maisemien lisäksi paljon kahviloita ja terasseja, joihin voi pysähtyä kahville tai syömään.

Kuinka pitkän retken sähköpyörällä voi tehdä, pääseekö sillä Helsingistä Porvooseen ja takaisin?

Wheelströmin sähköpyörillä yhdellä latauksella voi ajaa jopa 50 kilometriä. Eli Porvooseen asti pääsee, mutta Porvoossa tulisi ladata akku ennen paluumatkaa. :) 

Kerro vielä, miksi kannattaa hankkia sähköpyörä juuri Wheelströmiltä?

Kahdesta syystä. Ensinnäkin, karsimalla turhat välikädet ja myymällä sähköpyöriä suoraan asiakkaalle voimme tarjota laadukkaita sähköpyöriä järkevään hintaan. Sen lisäksi olemme panostaneet pyörien muotoiluun ja ulkonäköön – Wheelström-sähköpyörällä saavut aina tyylillä!

Mikä on lempipaikkasi Itämeren äärellä ja miksi?

Inkoon saaristo ja Barösund, sillä olen viettänyt elämäni kaikki kesät juuri siellä!

DROPP x Wheelström -pyörät löydät Wheelströmin nettikaupasta ja niitä voi tulla koeajamaan eri puolille Helsinkiä ja Suomea kesän mittaan. (Seuraamalla meitä instassa, saat kaikkien tapahtumien tiedot.)  Numeroidusta 20 pyörän sarjasta on jäljellä enää 15, joten nopeasti ostoksille! 

wheelstrom.com

Heidi NielsenComment