DROPP jatkaa kasvuaan - Lahjoitus Itämeren suojeluun jo yli 55 000€!

DROPP juomapullot TRE Design myymälässä Mikonkadulla. 

DROPP juomapullot TRE Design myymälässä Mikonkadulla. 

 

DROPPilla on jälleen mahtava vuosi takana – vuonna 2016 saimme yli 50 uutta jälleenmyyjää,  näyimme innostavissa tapahtumissa SLUSHista Suomiareenaan ja teimme vuoden päätteeksi 20.000 euron lahjoituksen Itämeren suojeluun.

Vuoden aikana DROPP laajensi tuntuvasti jälleenmyyntiverkostoaan: uusia Itämeren suojelusta kiinnostuneita kahviloita, ravintoloita ja liikkeitä löytyi koko Suomesta, yhteensä lähemmäs 60. HYY-yhtymä toi DROPP-veden vuodenvaihteessa kaikkiin Unicafe ravintoloihin ja DROPPia juotiin niin Helsinki Coffee Festivalilla kuin Nordic Business Forumissa. SIGGin kanssa yhteistyössä suunnittelemamme juomapullo löysi tiensä Partioaitan lisäksi Ruohonjuuri-ketjun liikkeisiin ja sen myynnistä kertyi liki 2.000 euron lahjoitus puhtaan Itämeren hyväksi. 

Nyt iloitsemme siitä, että pystyimme jälleen tekemään merkittävän lahjoituksen Itämeren suojeluun. 20.000 euron lahjoitus jaetaan tänäkin vuonna kahteen osaan: sillä tuetaan pääyhteistyökumppanimme BSAG:n jatkuvaa vaikuttamistyötä puhtaan Itämeren hyväksi, sekä Helsingin yliopiston MONICOAST tutkimushanketta, jossa yleisö sekä tutkijat pääsevät seuraamaan reaaliaikaisesti pinnanalaisia olosuhteita meriajokasniityssä ja sinisimpukkayhteisössä. 

DROPPin lahjoituksella MONICOAST tutkimusprojektiin hankitaan alkuvuodesta 2017 uusi merentutkimusmittari, joka täydentää rannikkoalueen habitaateissa tehtävää seurantaa. Lisäksi DROPP panostaa hankkeen viestintään, jotta laajempi yleisö näkisi miten meriympäristön muutokset – joita ilmaston lämpeneminen ja rehevöityminen vauhdittavat – vaikuttavat Itämeren lajeihin ja ympäristöön.

DROPP kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan, asiakkaitaan ja seuraajiaan vuodesta 2016. Uusi vuosi on jo lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin, mielenkiintoisia yhteistyökuvioita on tiedossa ja panostamme siihen, että kasvu jatkuu viime vuoden malliin. Tavoitteenamme on löytää jatkuvasti uusia kuluttajia jotka haluavat tehdä kestävän, Itämeriystävällisen valinnan ja tässä onnistumme yhteistyön voimin! 

Heidi NielsenComment