5 syytä valita DROPP-vesi

 
Monet yritykset ja kahvilat ovat valinneet DROPP-lähdeveden. Kuva on Hanken School of Economicsin ravintolasta. 

Monet yritykset ja kahvilat ovat valinneet DROPP-lähdeveden. Kuva on Hanken School of Economicsin ravintolasta. 

Ostamalla DROPPia olet mukana tukemassa Itämeren suojelua, johon olemme onnistuneet lahjoittamaan jo lähes 60 000 euroa. Se on uskomaton summa!

DROPP on täysin suomalainen tuote. Luonnon suodattama lähdevesi pullotetaan Etelä-Pohjanmaalla, eikä se sisällä mitään maku- tai lisäaineita. DROPP Sparklingiin lisätään sopiva määrä kuplia, jotta sitä voi nauttia janojuomana koska vaan.


Toisin kun voisi kuvitella, DROPP ei ole kalliimpi kuin kilpailevat tuotteet!


Suomalaiset kuluttavat vuositasolla 100 miljoonaa litraa pullotettua vettä. Jos näistä 10% olisi DROPPin lähdevettä, voisimme tukea Itämeren suojelua yli miljoonalla eurolla vuosittain!


Emme väitä, että pelkästään DROPP -vettä ostamalla Itämeri voidaan pelastaa, mutta on tilanteita, joissa pullotettu juoma on käytännöllinen ja suosittu ratkaisu ja DROPP on hyvä vaihtoehto näihin tilanteisiin. Olemme tehneet kaikkemme, että DROPP -pullon elinkaaressa ympäristö otetaan mahdollisimman hyvin huomioon. (Voit käydä sivuillamme tutustumassa yksityiskohtaisemmin ☺)

 

DROPP lahjoittaa 100% voitostaan Itämeren suojeluun, ja tuo potti on jo liki 60 000 €. Lahjoituksemme avulla tuemme Baltic Sea Action Groupin tuloksellista Itämerityötä sekä Helsingin yliopiston MONICOAST-tutkimushanketta.