DROPP hakee viestintä- ja markkinointiharjoittelijaa!

Kuva: Joonas Ojala (@joonasco)

Kuva: Joonas Ojala (@joonasco)

”Harjoittelussa oli parasta monimuotoisuus ja joustavuus. Se että pääsi oikeasti vaikuttamaan omilla ideoilla sisällön tuottamiseen oli tosi kiva ja siinä kehittyi omien ideoiden kriittinen tarkastelu.” - DROPPin entinen harjoittelija Kaisa.

DROPP on yhteiskunnallinen yritys, jonka päämääränä on pelastaa Itämeri. DROPP kasvaa vauhdilla ja haemme markkinoinnin ja viestinnän avustajaa, joka tietää miten tavoitamme asiakkaamme sekä seuraajamme. Viestintäharjoittelijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan ja löydät uusia, tehokkaita tapoja saavuttaa seuraajamme. Tässä harjoittelussa kehityt viestinnän ammattilaisena ja suunnittelet viestintää, joka tukee kasvuamme ja auttaa meitä osallistumaan entistä tehokkaammin Itämeren suojeluun.

DROPPin harjoittelijana pääset mukaan rakentamaan ainutlaatuista brändiä, jossa keskeistä on arvot ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Työskentelet itsenäisesti dynaamisessa ympäristössä ja näet konkreettisesti oman työsi tulokset. DROPP on tällä hetkellä mukana useassa mielenkiintoisessa aloitteessa ja harjoittelijanamme pääset mukaan kehittämään seuraavaa aluevaltaustamme!

Edellytykset:

  • Olet korkeakouluopiskelija Suomessa
  • Olet viestinnän moniosaaja
  • Olet itsevarma, aloitteellinen ja itsenäiseen työhön kykenevä
  • Sinulla on hyvä ote visuaaliseen mediaan (kuvat, video)
  • Puhut sujuvasti suomea ja englantia, ruotsi katsotaan eduksi

Harjoittelu alkaa syyskuussa 2017 ja jatkuu joulukuuhun, aloituksesta ja lopetuksesta voidaan sopia joustavasti. Työaika on keskimäärin 3-5 päivää viikossa. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Korkeavuorenkadulla. Joustava työskentely mahdollistaa hyvin opintojen ja harjoittelun yhdistämisen. Harjoittelu on palkaton.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 18.8. mennessä osoitteeseen info at dropp.fi. Lisätietoja harjoittelusta antaa DROPPin toimitusjohtaja Amanda Sundell, jonka tavoitat puhelimitse +358 40 7407446.

Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.dropp.fi sekä somessa tunnisteilla #droppwater ja @droppwater. 

Heidi NielsenComment