5 x Kevään parhaat viikonloppubrunssit Helsingissä

Kevään tullen ravintolamaailma herää aivan uudenlaiseen uskoon, ja tekee itsekin mieli käydä kokeilemassa uusia paikkoja. Tässä 5 brunssi ja lounaspaikkaa, joita et halua ohittaa tänä keväänä!

Cafe Tarina: Ihana uutuus Cafe Tarina piristää takuulla Munkkiniemen kahvilaskeneä! Sunnuntain brunssitarjonnasta löytyy muun muassa erilaisia smoothieita, mehuja, granolaa, karjalanpiirakoita ja jugurttia.

SIS Deli & Cafe: Punavuoren klassikko. Milloin viimeksi kävit SIS Delin brunssilla? Runsaan aamiaispöydän antimia maistellessa paikalla viihtyy pitkäänkin! Tarjolla on mm. luomukahvia, -mehua, tuoretta leipää sekä gluteenitonta puuroa. Sopii hyvin vegaaneille ja vegeille.

Rupla: Ruplan sivuilla luvataan viikonloppubrunssin olevan maukkaampi kuin koskaan! Huhtikuussa brunssi yhdistää korealaisen ja venäläisen keittiön, ja tarjoaa lukuisia erilaisia salaatteja, lämmintä ruokaa, kakkuja, smoothieita ja oman paahtimon kahvia.  

Bergga: Kalliossa Karhupuiston Berggakin tarjoaa sunnuntaisin brunssia. Pöydässä on jugurttia, mysliä, bageleita, smoothieita, kakkuja, ja perinteisen brunssin rakastajalle tietysti pekonia ja munakokkelia!


Fazer Cafe: Tämä brunssi ei varmaan esittelyjä kaipaa, mutta juuri siksi se oli pakko nostaa listallemme! Fazerin perinteinen ja runsas brunssi on viikonloppujen pelastaja. Tarjolla on kaikkea jugurtista pannukakkuihin – you name it!
 

Heidi NielsenComment