Hae meille brändi ja myyntijohtajaksi

DROPPin brändi- ja myyntijohtajana pääset kehittämään uutta suunta yhteiskunnalliselle yritykselle. 

DROPPin brändi- ja myyntijohtajana pääset kehittämään uutta suunta yhteiskunnalliselle yritykselle. 

DROPP on yhteiskunnallinen yritys, jonka päämääränä on pelastaa Itämeri. 

Kaksi vuotta perustamisensa jälkeen DROPP on lahjoittanut 60 000 € Itämeren suojeluun ja tavoittanut kymmeniä tuhansia kuluttajia. Kuluvana vuotena olemme yli kaksinkertaistaneet kausimyyntimme ja tätä kasvuvauhtia haluamme kiihdyttää entisestään vuonna 2018. Siksi tarvitsemme tiimiimme uutta supertekijää. Samalla kun skaalaamme toimintaamme, olemme kehittämässä markkinoille uusia tuotteita ja konsepteja, jotta kuluttajilla olisi entistä paremmat mahdollisuudet vaikuttaa Itämeren tilaan.

Brändi ja myyntijohtajana:

DROPPin brändijohtajana sinun tehtäväsi on kasvattaa DROPPin liiketoimintaa ja tunnettuutta rakentamalla  uusia yhteistyösuhteita ja kehittämällä olemassa olevia asiakkuuksiamme. Rooliisi kuuluu yhteiskunnallisen yrityksen vaikuttavuudesta viestiminen, myynti ja yrityksen kasvustrategian toteuttaminen. Brändijohtaja tekee tiivistä yhteistyötä toimitusjohtajan ja viestintätuottajan kanssa ja on vahvasti mukana yrityksen arjen pyörittämisessä.

Hakijalta toivomme:

Haemme itsenäistä tekijää, jolla on itsevarmuutta heittäytyä uusiin tilanteisiin. Osaat esiintyä, vakuuttaa muut sanomallasi ja myydä sekä DROPPin konseptia että tuotetta. Olet jo osoittanut tekeväsi tuloksia: ehkä olet perustanut oman yrityksen tai vetänyt onnistuneita projekteja nykyisessä työssäsi. Keskeistä on, että olet yltänyt tavoitteisiin tai niiden yli, ja haluat nyt näyttää osaamisesi uudessa yhteydessä. DROPP on hyvässä kasvuvireessä, ja sinulla on näkemys siitä, miten jatkamme tästä eteenpäin entistäkin vahvemmin.

Kestävä kehitys, uudenlainen yrittäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen innostavat sinua. Jos sinulla on aiempaa kokemusta brändin rakentamisesta tai uuden, innovatiivisen konseptin kehittämisestä haluamme ehdottomasti kuulla siitä, vastaavasti myös toimivat verkostot on ehdoton etu.

DROPPilla arvot ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ovat tärkeintä ja tehtävässä onnistuminen merkitsee konkreettisia tuloksia Itämeren suojelun saralla. Tehtävässä pystyt vaikuttamaan omaan työaikaasi ja työn fyysiseen lokaatioon. Siksi osaatkin ohjata omaa työtäsi ja priorisoida tehtäviä, jotta saavutamme sovitut tulokset. 

* * * * *

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on vakituinen. Toiveena on löytää sopiva henkilö tammikuussa 2018 ja perehdyttää hänet työtehtävään mahdollisimman pian.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen info(a)dropp.fi heti tai viimeistään 05.01.2018 mennessä. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tehtävästä antaa DROPPin toimitusjohtaja Amanda Sundell torstaina 21.12. klo 11-13.  +358 40 7407446

 


Heidi NielsenComment