Pikaopas: Hangon parhaat palat!

Moni kaupunki saa aivan uuden ilmeen kesällä, mutta yksi on ylitse muiden - Hanko!

Suomen eteläisin kaupunki yksi maamme kauneimpia kesäkaupunkeja, johon monet suuntaavat lomailemaan. Paras tapa tutkia kaupunkia on kulkea polkupyörällä ja Hanko-ikävää lievittämään (vai kasvattamaan?) listasimme vinkit kesäiseen Hankoon. Näihin paikkoihin fillaroit hetkessä. Tässä sinulle siis Hangon pikaopas, ole hyvä!

 

Hanko Summer POP UP (Satamakatu 2, Studio Tomi Parkkonen)

Hangossa on parhaillaan käynnissä kesäinen POP UP, jossa on myynnissä upeita ja laadukkaita tuotteita. POP UP tuo pinnalle Itämeren suojelua, sillä myynnissä on DROPPin ja Guardian of the Baltic Sean tuotteita! Muita järjestäjiä ovat myös Nest Factory, Urban A sekä Tikau. Kaikki järjestäjät panostavat vastuullisuuteen, laadukkaisiin ja ekologisesti tuotettuihin materiaaleihin ja ympäristön huomioimiseen. Täällä kannattaa käydä heti, sillä POP UP on auki vain tämän viikon torstaihin!

DROPPin esillepanot Hanko Summer POP UPissa. Myynnissä on DROPP X SIGG -kestopulloja sekä Rasmus Tikkasen printtejä. 

DROPPin esillepanot Hanko Summer POP UPissa. Myynnissä on DROPP X SIGG -kestopulloja sekä Rasmus Tikkasen printtejä. 

Katso lisää POP UPin Facebook-eventistä!

 

Hangon Skiffer

Skiffer teki näppärän tempun ja avasi uusimman ravintolansa Hankoon! Jos nälkä yllättää, osoitteessa Satamakatu 13 (kivenheiton päässä POP UPista)  tarjoillaan mielettömiä liuskoja ja salaatteja. Meidän valinta on yllättäen Itämeri-liuska!

 

Hangon hiekkarannat

Hanko on Suomen aurinkoisin kaupunki, jolloin kaupungin upeille uimarannoilla löytyy käyttöä. Yhteensä 30 km hiekkarantaa ja tähän päälle vielä 100 km kivirantaa takaavat sen, että jokaiselle löytyy mieluisaa tekemistä rannalla. Auringonpalvojat suuntaavat hiekkarannoille, joilla voi myös surffata. Rauhaa rakastavat etsivät itselleen syrjäisemmän paikan kallioilta ja asettuvat seuraamaan ohilipuvia purjeveneitä.

Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa on upeat hiekkarannat. (Kuva: Hanko Tourist Office, http://tourism.hanko.fi/valitse-oma-hiekkarantasi/)

Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa on upeat hiekkarannat. (Kuva: Hanko Tourist Office, http://tourism.hanko.fi/valitse-oma-hiekkarantasi/)

Katso Hangon hiekkarantoja täältä

 

Kahvilatarjonta

Hangossa on viihtyisiä kahviloita, jotka tarjoilevat herkkujaan ympäri vuoden. DROPPin suositus on Alan’s Café, jossa tarjoiltavat valmistetaan itse alusta loppuun käyttäen mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita. Toinen kestosuosikki on HanDeli, josta löydät burger- ja salaattibuffan. Alan’s Cafe sijaitsee osoitteessa Raatihuoneentori 4, HanDeli osoitteessa Bulevardi 11!

 

Aurinkoisia päiviä Hankoon!

Heidi NielsenComment