Rasmus Tikkasen suunnittelema SIGG-pullo nyt saatavilla!

 

DROPP järjesti alkukesästä äänestyksen uuden SIGG-pullonsa ilmeelle. Taidemaalari Rasmus Tikkanen luonnosteli viisi erilaista kuvitusvaihtoehtoa uudelle pullolle, joista DROPPin seuraajat saivat äänestää suosikkiaan. Suosikiksi nousi upea merimiessolmu, joka koristaa nyt uuden DROPP-pullon kylkeä.

Rasmus Tikkasen suunnittelema merimiessolmu kiertää lähes kokonaan pullon ympäri. 

Rasmus Tikkasen suunnittelema merimiessolmu kiertää lähes kokonaan pullon ympäri. 

Molemmista DROPPin kestopulloista menee 5 € suoraan Itämeren suojeluun. Tuo summa on konkreettinen teko Itämeren hyväksi, ja tämän lisäksi pullon ostaja saa itselleen laadukkaan SIGG-juomapullon, joka kestää vuosikausia erilaisilla reissuilla ja matkoilla. Esimerkkinä tämä yli 20-vuotias SIGG-pullo, joka on nähnyt maailmaa Ravintola Nokan keittiöpääällikön Ari Ruohon matkassa!

SIGG-pullo on kevyt, kestävä ja tyylikäs. Voit lukea lisää pullon teknisistä tiedoista maahantuojan Bongen nettisivuilla

Uudesta pullosta on tehty 300 kpl rajattu erä, joten jos mielit saada omasi, kannattaa toimia nopeasti. DROPPin tavoitteena on saada 500 € lahjoitus Itämerelle ensimmäisten kymmenen myyntipäivän aikana, mikä tarkoittaa 100 pullon myyntiä! Voit auttaa meitä saavuttamaan tuon tavoitteen ostamalla omasi jälleenmyyjiltämme tai tilaamalla sen suoraan meiltä laittamalla viestiä info (a) dropp.fi. 

 
Heidi NielsenComment