DROPPin SIGG-pullo sai äänestyksen avulla uuden ilmeen

DROPPin suosittu SIGG-kestopullo sai kesäkuussa rinnalleen toisenkin version. Halusimme varmistaa, että pullon design olisi juuri meidän yleisömme näköinen, joten päätimme luottaa seuraajiemme valintaan ja ratkaista tämän avoimella äänestyksellä.

Itämeren ystävä, maalari ja intohimoinen kalastaja Rasmus Tikkanen suunnitteli meille viisi erilaista vaihtoehtoa, joista yleisö äänesti suosikkiaan. Tulos oli selkeä ja yleisön suosikiksi nousi tyylikäs merimiessolmu!

Rasmus Tikkasen suunnittelemista vaihtoehdoista yleisön suosikki oli merimiessolmu. 

Rasmus Tikkasen suunnittelemista vaihtoehdoista yleisön suosikki oli merimiessolmu. 

Tämä upea kuva tulee koristamaan tulevaa SIGG-pulloamme. Uudesta pullosta valmistetaan rajattu erä, jonka saamme myyntiin elokuun alussa. Pullosta voi jo nyt tehdä ennakkotilauksia laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info(a)dropp.fi.

Uusi Rasmus Tikkasen kuvittama pullo tulee myyntiin suositun, Robin Falckin suunnitteleman SIGG-pullon rinnalle. Molemmissa pulloissa on merihenkisyyttä ja ne täydentävät hienosti toisiaan.

Äänestystä vauhdittamassa oli upeita palkintoja. Yksi onnekas äänestäjä voitti itselleen ja ystävilleen saunaillan ja illallisen Lonnassa. Lonnan tuliterä sauna on juuri avattu, joten voittaja pääsee ensimmäisten joukossa testaamaan tämän Helsingin saariston uuden helmen. Hänelle toimitetaan tietysti myös uusi DROPP –juomapullo, kunhan saamme ne tuotannosta! Pääpalkinnon lisäksi äänestäneiden joukosta arvottiin seuraaja, joka voitti itselleen ja ystävälleen liuskat ja DROPP-vedet Skiffer Liuskaluodossa!

Kiitos kaikille äänestäneille!

DROPPin ensimmäisen SIGG-pullon kuvan on suunnitellut Robin Falck

DROPPin ensimmäisen SIGG-pullon kuvan on suunnitellut Robin Falck

DROPPin juomapullo kulkee kaikkialle minne sinäkin. Lahjoitamme jokaisesta myydystä pullosta 5,00 € Itämeren suojeluun, Baltic Sea Action Group:ille ja Helsingin yliopiston merentutkimukseen. Ensimmäinen pullo tuli myyntiin keväällä 2015 ja tähän mennessä olemme myyneet pulloja 1352 kappaletta. Lahjoitusta on siis kertynyt jo yli 7000 euroa. DROPP-juomapullo on toteutettu yhteistyössä perinteikkään Sveitsiläisen SIGG:in kanssa.

Seuraa meidän työtämme Itämeren puolesta Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä nimimerkillä @droppwater. Merkitse myös omat Itämeri- ja ympäristöaiheiset kuvasi tägeillä #droppwater ja #DROPP100, jotta mekin pääsemme fiilistelemään kuviasi! Seuraamalla meitä ja tägejämme pysyt myös perillä tämän kesän kilpailuista ja kampanjoista.

Heidi NielsenComment