Kotipizza osallistuu näyttävästi Itämeren suojeluun DROPP-vesillä!

Kotipizza tekee upeaa työtä Itämeren hyväksi tarjoamalla asiakkailleen DROPP-vesiä. 

Kotipizza tekee upeaa työtä Itämeren hyväksi tarjoamalla asiakkailleen DROPP-vesiä. 

Kaikille tuttu Kotipizza on ottanut ympäristönsuojelun saralla uuden aluevaltauksen ja lähtenyt mukaan Itämeren suojeluun. Heinäkuun alusta alkaen Kotipizzassa on tarjolla sekä DROPP-lähdevettä että DROPP-kuplavettä! Tämä on upea yhteistyö ja DROPPilla iloitsemme siitä, että Kotipizzan tekemät vastuullisuuteen liittyvät panostukset toimivat tärkeänä esimerkkinä muille tahoille. Kotipizzan ja DROPPin välinen yhteistyö on luonteva jatkumo Kotipizzan ympäristötietoiselle ravintolatoiminnalle ja DROPPin tavoitteelle osallistaa mahdollisimman moni yritys Itämeren suojeluun.

DROPP ja Kotipizza tavoittelevat molemmat mahdollisimman vastuullista yritystoimintaa. DROPP pyrkii toiminnallaan pelastamaan Itämeren pisara pisaralta, Kotipizza taas tekee maailmasta paremman pizza kerrallaan. Kotipizza on esimerkiksi ensimmäinen pizzaketju maailmassa, jolle on myönnetty MSC-ympäristömerkki, joka osoittaa, että kaikki ketjun kala- ja äyriäistuotteet ovat peräisin kestävistä kalakannoista ja vastuullisesti toimivilta kalastusyrityksiltä. Vastuullisuus näkyy myös paikallisen yrittäjyyden tukemisena, josta DROPP on hyvä esimerkki, sekä yrittäjien ja työntekijöiden työhyvinvointiin panostamisena.

Tuoreesta yhteistyöstä iloitaan molemmin puolin!

”Ympäristön suojeleminen ja turvaaminen tuleville sukupolville on osa Kotipizzan työtä vastuullisen liiketoiminnan ja kestävän kehityksen puolesta. Haluamme myös näyttää esimerkkiä ja levittää DROPPin sanomaa kaikkialla Suomessa”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

DROPPin perustaja Amanda Sundell komppaa: ”Mahtavaa, että Kotipizza osallistuu näkyvästi Itämeren suojeluun tuomalla DROPP-veden ravintoloihinsa. Yrityksemme arvomaailmat kohtaavat hienosti, joten yhteistyö on luonteva askel ja uskon sen kasvattavan lahjoitustamme Itämeren suojeluun huomattavasti.”

Jos haluat kuulla lisätietoa yhteistyöstämme, seuraa meitä sosiaalisen median puolella @droppwater #droppwater tai tilaa uutiskirjeemme!

 

Kiinnostuitko tilaamaan DROPPia? Lähetä tilaus nettisivujemme kautta www.dropp.fi/tilaa tai ota yhteyttä info (at) dropp.fi // 0407407446.

Heidi NielsenComment