DROPP kiittää kesästä 2016!

Kuva: Janne Gröning/ Archipelagophoto 

Kuva: Janne Gröning/ Archipelagophoto 

DROPP kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan, asiakkaitaan ja seuraajiaan mahtavasta kesästä 2016.  Yhä useampi kuluttaja halusi kesällä tehdä kestävän, Itämeriystävällisen valinnan ja tämä auttoi DROPPin huipputulokseen. 
 
Hyvä kesä mahdollistaa jatkuvan tukemme Itämeren suojelulle. Tuemme tänäkin vuonna ilolla Baltic Sea Action Groupin työtä kestävien maanviljelyskäytäntöjen edistämiseksi, jonka seurauksena nyt jo 25% Suomen pelloista viljellään Itämerta vähemmän kuormittavin menetelmin. BSAG on myös ottanut keskeisen roolin ravinteiden tehokkaan kierron puolestapuhujana ja vie vauhdilla eteenpäin kierrätyslannoitteiden käyttöönottoa Suomessa. Tämä mahdollistaa fosforin ja typen kierron paljon nykyistä tehokkaammin, jolloin Itämeren kuormitus vähenee. Tuemme myös Helsingin yliopiston merentutkimusta MONICOAST hankkeen puitteissa, jossa seurataan ilmastonmuutoksen vaikutusta Itämeren herkkiin rannikkoalueisiin. DROPPin lahjoituksella aloitettu tutkimushanke laajenee loppuvuodesta, ja tuottaa näin vielä enemmän arvokasta dataa tutkijoiden käyttöön. Samalla Monicoast saa oman nettiportaalin, jonka kautta kaikki Itämeren voinnista kiinnostuneet pääsevät seuraamaan mittaustuloksia ja analyysiä seurattavien ekosysteemien voinnista. Videomateriaali pinnan alta tulee täydentämään tutkijoiden puheenvuoroja. Tästä lisää syksyn mittaan: seuraa siis meitä nettisivuilla ja somessa @droppwater!

Kesän myynti antaa vauhtia syksylle. DROPP jatkaa kasvuaan ja on lokakuun jälkeen saatavilla koko Suomesta. Pidempiaikaisten kumppaneiden lisäksi uudet jälleenmyyjät Vaasasta Orimattilaan ja onnistuneet tapahtumat, kuten Suomiareena ja Helsingin Juhlaviikot vievät sanomaa eteenpäin. Syksyllä DROPP ja Itämeren suojelu näkyy ruokarekoissa, taidenäyttelyissä ja yliopistolla - toivottavasti sinäkin pääset paikalle!
 
Kaunista syksyä!
 
Tulossa syksyn mittaan:  

  • Kasvisruoka pop-up Bassoradiolla 3.-7.10. 
  • 18.10. Coffee House x DROPP yhteistyö.
  • Itämeri-ilta TRE Design Shopissa marraskuussa. DROPP ja Guardian of the Baltic Sea järjestävät yhteistyössä Itämeri-illan, jossa kuullaan Itämeren uutiset ja lanseerataan uusi Itämerikoru. 

 
 

Heidi NielsenComment