HALUATKO PELASTAA ITÄMEREN - HAE MEILLE KEHITYSJOHTAJAKSI!

Kuva: Mia Frilander 

Kuva: Mia Frilander 

DROPP on yhteiskunnallinen yritys, jonka päämääränä on pelastaa Itämeri. 

Kaksi vuotta perustamisensa jälkeen DROPP on lahjoittanut 40 000 € Itämeren suojeluun ja tavoittanut kymmeniä tuhansia kuluttajia. Vuonna 2017 meidän on tarkoitus moninkertaistaa nämä luvut ja siksi tarvitsemme uutta supertekijää. Haluamme yltää 300 000 euron vuotuiseen lahjoitukseen Itämeren hyväksi ja tarjota kuluttajille entistä paremmat mahdollisuudet vaikuttaa Itämeren tilaan. 

Kehitysjohtajana: 
DROPPin kehitysjohtajana tärkeimpiä tehtäviäsi on kasvattaa DROPPin tunnettuutta, rakentaa uusia yhteistyösuhteita sekä luoda uusia asiakkuuksia. Lisäksi viestit yhteiskunnallisen yrityksen vaikuttavuudesta ja olet keskeisesti mukana kehittämässä ja toteuttamassa yrityksen kasvustrategiaa. 

Hakijalta toivomme: 
Haemme itsenäistä, innostuvaa tyyppiä, jolla on itsevarmuutta heittäytyä uusiin tilanteisiin. Sinusta löytyy myyntihenkisyyttä ja olet osoittanut olevasi tehokas viestijä. Kestävä kehitys, uudenlainen yrittäminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen innostavat sinua. Arvostamme aiempaa kokemusta markkinointiviestinnästä sekä myynnistä. Erityisesti meitä kiinnostaa jos olet ollut mukana rakentamassa brändiä tai uutta, innovatiivista konseptia. Kokemus viestintämateriaalien laatimisesta, tapahtumien järjestämisestä, sosiaalisen median sisällöntuotosta sekä asiakassuhteiden hoidosta on eduksi. Ratkaisevaa on into kehittyä tehtävässä, me tarjoamme sinulle siihen loistavan kasvupohjan. 

DROPPilla arvot ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ovat tärkeintä ja kehitysjohtajan roolissa onnistuminen merkitsee konkreettisia tuloksia Itämeren suojelun saralla. Tehtävässä pystyt vaikuttamaan omaan työaikaasi ja työn fyysiseen lokaatioon. Siksi osaatkin ohjata omaa työtäsi, priorisoida tehokkaasti ja saavuttaa sovitut tulokset ajallaan.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen info(a)dropp.fi heti tai viimeistään 15.12.2016 mennessä. Liitä hakemukseen CV. Lisätietoa tehtävästä antaa DROPPin toimitusjohtaja Amanda Sundell perjantaina 2.12. klo 10-12 ja keskiviikkona 7.12. klo 10-11.  +358 40 7407446 

Heidi NielsenComment