Partioaitta lahjoittaa DROPP -pullojen myynnistä 1705 € Itämeren suojeluun!

Kuva: Robin Falck  

Kuva: Robin Falck  

DROPPin ja Partioaitan yhteistyö on tuottanut hienoa tulosta: Partioaitta lahjoittaa tammikuussa 1705€ Itämeren suojeluun pääyhteistyökumppanillemme Baltic Sea Action Groupille. Lahjoituksen perustana on DROPPin suunnittelemat juomapullot, jotka Partioaitta toi myyntiin 2015 keväällä. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5,00 euroa Itämeren suojeluun. Vuodenvaihteeseen mennessä DROPP-pulloja oli myyty 341 kappaletta ja lahjoitusvaroja kerätty 1705 euroa. Kiitos kaikille pullon ostaneille ja Itämeren suojelua tukeneille asiakkaille!

Itämeren ainutlaatuinen saaristo ja rannikkoalue ovat monelle retkeilijälle rakkaita kohteita ja Partioaitta onkin nostanut Itämeren suojelun keskeiseksi osaksi omaa vastuullisuustyötään. DROPPin ja Partioaitan yhteistyö on osa tätä kokonaisuutta. Partioaitan nyt tekemä  lahjoitus tukee Baltic Sea Action Groupin työtä rehevöitymisen vähentämiseksi ja ravinteiden kierron tehostamiseksi koko Itämeren alueella. Avainasemassa on myös tulevana vuonna maatalouden ravinnepäästöjen minimoiminen.

Muistutuksena vielä, että Partioaitan tekemän lahjoituksen lisäksi DROPP lahjoitti vuoden 2015 lopuksi 30 000 euroa Itämeren suojeluun. Jos haluat olla mukana tukemassa tätä toimintaa, sinulla on siihen oiva mahdollisuus, sillä DROPPin pulloja tulee kevään aikana uusi erä myyntiin Partioaitan liikkeisiin ja verkkokauppaan!

Heidi NielsenComment