LUOMUA ja ITÄMEREN SUOJELUA

DROPP juomapullot ovat myynnissä kaikissa Ruohonjuuren 10 liikkeessä ja verkkokaupassa. Jokaisesta lahjoitetaan 5,00 euroa Itämeren suojeluun.

DROPP juomapullot ovat myynnissä kaikissa Ruohonjuuren 10 liikkeessä ja verkkokaupassa. Jokaisesta lahjoitetaan 5,00 euroa Itämeren suojeluun.

Oletko huomannut, että kaikissa Ruohonjuuren liikkeissä on DROPPin suunnittelemat SIGG juomapullot myynnissä? 

Ruohonjuuri on kasvanut huimasti viime vuosina ja luomuruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistuneita liikkeitä on nyt jo 10 Helsingistä Ouluun. Lisääkin on tulossa, uusin Ruohonjuuri avattiin syksyllä Iso-Omenaan ja ensi vuonna suunnitelmissa on kahden uuden liikkeen avaaminen. Johanna Koskinen, Ruohonjuuren markkinointipäällikkö, uskoo kasvun jatkuvan. Sen taustalla on hänen mukaansa "laatu- ja terveystietoisuuden nousu sekä gluteenittomuus-, lisäaineettomuus- ja vegaanisuustrendit".  

Kestävään elämäntyyliin panostavassa ketjussa koko tarjonta on tarkkaan harkittu. DROPPin suunnittelemat ja Sveitsiläisen SIGGin valmistamat juomapullot sopivat hienosti kokonaisuuteen, niissä kun yhdistyy käytännöllisyys, kauneus ja hyvän tekeminen. Siksi Ruohonjuuressa on hienoa näkyä ja erityisen hienoa on, että Ruohonjuuri lahjoittaa yhteistyömme myötä joulun alla 600,00 € Itämeren suojeluun. 

Lahjoitus tukee yhteistyökumppanimme Baltic Sea Action Groupin työtä rehevöitymisen vähentämiseksi ja ravinteiden kierron tehostamiseksi koko Itämeren alueella.

DROPPin ja Ruohonjuuren yhteistyö jatkuu myös 2017 ja voit seurata uusia kuvioita täällä. Kiitos kaikille Ruohonjuuresta pullon ostaneille ja Itämeren suojelua tukeneille asiakkaille! 

 

Heidi NielsenComment