HEITIMME JÄLLEEN JOULULAHJAT ITÄMEREEN!

DROPP tukee Baltic Sea Action Groupin joulukampanjaa myös 2016. 

DROPP tukee Baltic Sea Action Groupin joulukampanjaa myös 2016. 

DROPP osallistuu myös tänä vuonna Baltic Sea Action Group:in joulukampanjaan, jolla kerätään varoja puhtaan Itämeren hyväksi. DROPP lahjoittaa 100% voitostaan Itämeren suojeluun ja on jo kolmena perättäisenä vuonna osallistunut myös BSAGn joulukampanjaan.

DROPP lahjoittaa tänä vuonna 1500€ joulukeräykseen. Tällä summalla tuetaan BSAGn työtä Itämereen päätyvien ravinteiden vähentämiseksi. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. maatalouden ravinnepäästöjen vähentämistä ja jätevesien ravinnepäästöjen kierrättämistä uusien menetelmien avulla. BSAGn työn seurauksena jo nyt 25% Suomen pelto-alasta viljellään Itämerta vähemmän kuormittavin menetelmin ja järjestö on ollut avainasemassa nostamassa kiertotaloutta poliittiselle agendalle. Baltic Sea Action Group on vienyt eteenpäin kierrätyslannoitteiden käyttöönottoa Euroopassa ja tukenut kiertotalouden innovaatioita myös muilla alueilla, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. 

DROPP on joulukampanjassa hyvässä seurassa - jo 78 suomalaista yritystä on heittänyt joululahjansa Itämereen. Sinäkin ehdit vielä osallistua! Tutustu kampanjaan www.joululahjaitamerelle.fi ja voit auttaa Itämerta hengittämään raikkaammin. 

DROPPin osalta lahjoitus joulukeräykseen on vasta alkusoittoa vuoden 2016 kokonaislahjoitukselle. Varsinainen lahjoitus tehdään vuodenvaihteen jälkeen ja siitä tiedotetaan tarkemmin täällä ja somessa.  

 

 

Heidi NielsenComment