DROPP hakee viestintäharjoittelijaa!


DROPP kasvaa vauhdilla ja haemme markkinoinnin ja viestinnän avustaja, joka tietää miten tavoitamme asiakkaamme sekä seuraajamme. Sinun tehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa viestintäkampanjoita erityisesti sosiaalisessa mediassa ja löytää uusia, tehokkaita tapoja saavuttaa seuraajamme. Viestintäharjoittelijanapääset suunnittelemaan viestintää, joka tukee kasvuamme ja auttaa meitä osallistumaan entistä tehokkaammin Itämeren suojeluun. Pääset mukaan rakentamaan ainutlaatuista brändiä ja rakentamaan uusia kumppanuuksia.
 
DROPPin harjoittelijana sinulla on mahdollisuus työskennellä uniikissa yrityksessä, jossa keskeistä on arvot ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Työskentelet itsenäisesti dynaamisessa ympäristössä ja pienessä tiimissä näet konkreettisesti oman työsi tulokset. DROPP on tällä hetkellä mukana useassa mielenkiintoisessa aloitteessa (lue lisää www.dropp.fi/pinnalla) ja harjoittelijanamme pääset mukaan kehittämään seuraavaa aluevaltaustamme.

Edellytykset:

  • Strategisesti ajatteleva viestinnän asiantuntija
  • Erinomainen some-osaaminen
  • Itsevarma, aloitteellinen, itsenäiseen työhön kykenevä
  • Hyvä ote visuaaliseen mediaan (kuvat, video)
  • Suomen kielen taito pakollinen, ruotsi ja englanti katsotaan eduksi

Harjoittelun kesto 3-6 kuukautta, aloitus mielellään joulukuussa. Harjoittelu on palkaton, mutta sen voi yhdistää esim. opiskeluun. Työaika 3-5 päivää viikossa. Hakemukset voi lähettää osoitteeseen info@dropp.fi viimeistään 23.11. 

 

Heidi NielsenComment