DROPP ja Partioaitta. Yhdessä Itämeri elinkelpoiseksi.

DROPP aloittaa tänään yhteistyön Partioaitan kanssa, jotta myös retkeilijät voivat olla helposti mukana tukemassa Itämeren suojelua.  Yhteistyön myötä Partioaitta tuo myyntiin DROPPin suunnitteleman Itämeri-juomapullon. Pullon on valmistanut SIGG, sveitsiläinen yritys joka on tehnyt klassikkopulloja jo vuodesta 1908, ja piirustuksen on tehnyt Robin Falck. Jokaisesta myydystä DROPP juomapullosta lahjoitetaan viisi euroa Itämeren hyväksi – painopisteenä rehevöitymisen vähentäminen ja ravinteiden kierrätys. Tämä tarkoittaa varsinkin:  

    Itämeren alueen maatalouden ravinnepäästöjen minimointia;

    Jätevesien ravinnepäästöjen ja vaarallisten aineiden päästöjen minimointia; 

    Eläinlannan ja muiden ravinteita sisältävien orgaanisten jakeiden käyttöönottoa lannoitteena ja energialähteenä sekä fossiilisen fosforin käytön vähentämistä.

Yhteistyökumppanimme Baltic Sea Action Group tekee kauaskantoista vaikuttamistyötä ja tuo yhteen hallinnon, elinkeinoelämän sekä kolmannen sektorin, jotta kaikkien tahojen asiantuntemusta päästään hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti Itämeren hyväksi. BSAG toimii monella eri tasolla ja on erittäin onnistuneesti tuonut tutkimustyötä päättäjien ja hallinnon käyttöön sekä aktivoinut suomalaiset suuryritykset Itämeren suojeluun: mm. Fazer, Viking Line ja Cargotec tekevät BSAGn kanssa tiivistä yhteistyötä kehittääkseen toimintaansa Itämeriystävällisemmäksi. Yhteistyö Partioaitan kanssa auttaa DROPPia tukemaan BSAGtä entistä tehokkaammin.

Tilaa oma pullosi Partioaitan nettikaupasta tai suoraan DROPPilta s-postitse info@dropp.fi 

Katso myös www.partioaitta.fi

Heidi NielsenComment