Rasmus Tikkasen suunnittelema SIGG-pullo nyt saatavilla!

DROPP järjesti alkukesästä äänestyksen uuden SIGG-pullonsa ilmeelle. Taidemaalari Rasmus Tikkanen luonnosteli viisi erilaista kuvitusvaihtoehtoa uudelle pullolle, joista DROPPin seuraajat saivat äänestää suosikkiaan. Suosikiksi nousi upea merimiessolmu, joka koristaa nyt uuden DROPP-pullon kylkeä.

Rasmus Tikkasen suunnittelema merimiessolmu kiertää lähes kokonaan pullon ympäri. 

Rasmus Tikkasen suunnittelema merimiessolmu kiertää lähes kokonaan pullon ympäri. 

Molemmista DROPPin kestopulloista menee 5 € suoraan Itämeren suojeluun. Tuo summa on konkreettinen teko Itämeren hyväksi, ja tämän lisäksi pullon ostaja saa itselleen laadukkaan SIGG-juomapullon, joka kestää vuosikausia erilaisilla reissuilla ja matkoilla. Esimerkkinä tämä yli 20-vuotias SIGG-pullo, joka on nähnyt maailmaa Ravintola Nokan keittiöpääällikön Ari Ruohon matkassa!

SIGG-pullo on kevyt, kestävä ja tyylikäs. Voit lukea lisää pullon teknisistä tiedoista maahantuojan Bongen nettisivuilla

Uudesta pullosta on tehty 300 kpl rajattu erä, joten jos mielit saada omasi, kannattaa toimia nopeasti. DROPPin tavoitteena on saada 500 € lahjoitus Itämerelle ensimmäisten kymmenen myyntipäivän aikana, mikä tarkoittaa 100 pullon myyntiä! Voit auttaa meitä saavuttamaan tuon tavoitteen ostamalla omasi jälleenmyyjiltämme tai tilaamalla sen suoraan meiltä laittamalla viestiä info (a) dropp.fi. 

DROPP hakee viestintä- ja markkinointiharjoittelijaa!

Kuva: Joonas Ojala (@joonasco)

Kuva: Joonas Ojala (@joonasco)

”Harjoittelussa oli parasta monimuotoisuus ja joustavuus. Se että pääsi oikeasti vaikuttamaan omilla ideoilla sisällön tuottamiseen oli tosi kiva ja siinä kehittyi omien ideoiden kriittinen tarkastelu.” - DROPPin entinen harjoittelija Kaisa.

DROPP on yhteiskunnallinen yritys, jonka päämääränä on pelastaa Itämeri. DROPP kasvaa vauhdilla ja haemme markkinoinnin ja viestinnän avustajaa, joka tietää miten tavoitamme asiakkaamme sekä seuraajamme. Viestintäharjoittelijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan ja löydät uusia, tehokkaita tapoja saavuttaa seuraajamme. Tässä harjoittelussa kehityt viestinnän ammattilaisena ja suunnittelet viestintää, joka tukee kasvuamme ja auttaa meitä osallistumaan entistä tehokkaammin Itämeren suojeluun.

DROPPin harjoittelijana pääset mukaan rakentamaan ainutlaatuista brändiä, jossa keskeistä on arvot ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus. Työskentelet itsenäisesti dynaamisessa ympäristössä ja näet konkreettisesti oman työsi tulokset. DROPP on tällä hetkellä mukana useassa mielenkiintoisessa aloitteessa ja harjoittelijanamme pääset mukaan kehittämään seuraavaa aluevaltaustamme!

Edellytykset:

  • Olet korkeakouluopiskelija Suomessa
  • Olet viestinnän moniosaaja
  • Olet itsevarma, aloitteellinen ja itsenäiseen työhön kykenevä
  • Sinulla on hyvä ote visuaaliseen mediaan (kuvat, video)
  • Puhut sujuvasti suomea ja englantia, ruotsi katsotaan eduksi

Harjoittelu alkaa syyskuussa 2017 ja jatkuu joulukuuhun, aloituksesta ja lopetuksesta voidaan sopia joustavasti. Työaika on keskimäärin 3-5 päivää viikossa. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Korkeavuorenkadulla. Joustava työskentely mahdollistaa hyvin opintojen ja harjoittelun yhdistämisen. Harjoittelu on palkaton.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 18.8. mennessä osoitteeseen info at dropp.fi. Lisätietoja harjoittelusta antaa DROPPin toimitusjohtaja Amanda Sundell, jonka tavoitat puhelimitse +358 40 7407446.

Voit tutustua meihin lisää osoitteessa www.dropp.fi sekä somessa tunnisteilla #droppwater ja @droppwater. 

Pikaopas: Hangon parhaat palat!

Moni kaupunki saa aivan uuden ilmeen kesällä, mutta yksi on ylitse muiden - Hanko!

Suomen eteläisin kaupunki yksi maamme kauneimpia kesäkaupunkeja, johon monet suuntaavat lomailemaan. Paras tapa tutkia kaupunkia on kulkea polkupyörällä ja Hanko-ikävää lievittämään (vai kasvattamaan?) listasimme vinkit kesäiseen Hankoon. Näihin paikkoihin fillaroit hetkessä. Tässä sinulle siis Hangon pikaopas, ole hyvä!

 

Hanko Summer POP UP (Satamakatu 2, Studio Tomi Parkkonen)

Hangossa on parhaillaan käynnissä kesäinen POP UP, jossa on myynnissä upeita ja laadukkaita tuotteita. POP UP tuo pinnalle Itämeren suojelua, sillä myynnissä on DROPPin ja Guardian of the Baltic Sean tuotteita! Muita järjestäjiä ovat myös Nest Factory, Urban A sekä Tikau. Kaikki järjestäjät panostavat vastuullisuuteen, laadukkaisiin ja ekologisesti tuotettuihin materiaaleihin ja ympäristön huomioimiseen. Täällä kannattaa käydä heti, sillä POP UP on auki vain tämän viikon torstaihin!

DROPPin esillepanot Hanko Summer POP UPissa. Myynnissä on DROPP X SIGG -kestopulloja sekä Rasmus Tikkasen printtejä. 

DROPPin esillepanot Hanko Summer POP UPissa. Myynnissä on DROPP X SIGG -kestopulloja sekä Rasmus Tikkasen printtejä. 

Katso lisää POP UPin Facebook-eventistä!

 

Hangon Skiffer

Skiffer teki näppärän tempun ja avasi uusimman ravintolansa Hankoon! Jos nälkä yllättää, osoitteessa Satamakatu 13 (kivenheiton päässä POP UPista)  tarjoillaan mielettömiä liuskoja ja salaatteja. Meidän valinta on yllättäen Itämeri-liuska!

 

Hangon hiekkarannat

Hanko on Suomen aurinkoisin kaupunki, jolloin kaupungin upeille uimarannoilla löytyy käyttöä. Yhteensä 30 km hiekkarantaa ja tähän päälle vielä 100 km kivirantaa takaavat sen, että jokaiselle löytyy mieluisaa tekemistä rannalla. Auringonpalvojat suuntaavat hiekkarannoille, joilla voi myös surffata. Rauhaa rakastavat etsivät itselleen syrjäisemmän paikan kallioilta ja asettuvat seuraamaan ohilipuvia purjeveneitä.

Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa on upeat hiekkarannat. (Kuva: Hanko Tourist Office, http://tourism.hanko.fi/valitse-oma-hiekkarantasi/)

Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa on upeat hiekkarannat. (Kuva: Hanko Tourist Office, http://tourism.hanko.fi/valitse-oma-hiekkarantasi/)

Katso Hangon hiekkarantoja täältä

 

Kahvilatarjonta

Hangossa on viihtyisiä kahviloita, jotka tarjoilevat herkkujaan ympäri vuoden. DROPPin suositus on Alan’s Café, jossa tarjoiltavat valmistetaan itse alusta loppuun käyttäen mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita. Toinen kestosuosikki on HanDeli, josta löydät burger- ja salaattibuffan. Alan’s Cafe sijaitsee osoitteessa Raatihuoneentori 4, HanDeli osoitteessa Bulevardi 11!

 

Aurinkoisia päiviä Hankoon!

Kotipizza osallistuu näyttävästi Itämeren suojeluun DROPP-vesillä!

Kotipizza tekee upeaa työtä Itämeren hyväksi tarjoamalla asiakkailleen DROPP-vesiä. 

Kotipizza tekee upeaa työtä Itämeren hyväksi tarjoamalla asiakkailleen DROPP-vesiä. 

Kaikille tuttu Kotipizza on ottanut ympäristönsuojelun saralla uuden aluevaltauksen ja lähtenyt mukaan Itämeren suojeluun. Heinäkuun alusta alkaen Kotipizzassa on tarjolla sekä DROPP-lähdevettä että DROPP-kuplavettä! Tämä on upea yhteistyö ja DROPPilla iloitsemme siitä, että Kotipizzan tekemät vastuullisuuteen liittyvät panostukset toimivat tärkeänä esimerkkinä muille tahoille. Kotipizzan ja DROPPin välinen yhteistyö on luonteva jatkumo Kotipizzan ympäristötietoiselle ravintolatoiminnalle ja DROPPin tavoitteelle osallistaa mahdollisimman moni yritys Itämeren suojeluun.

DROPP ja Kotipizza tavoittelevat molemmat mahdollisimman vastuullista yritystoimintaa. DROPP pyrkii toiminnallaan pelastamaan Itämeren pisara pisaralta, Kotipizza taas tekee maailmasta paremman pizza kerrallaan. Kotipizza on esimerkiksi ensimmäinen pizzaketju maailmassa, jolle on myönnetty MSC-ympäristömerkki, joka osoittaa, että kaikki ketjun kala- ja äyriäistuotteet ovat peräisin kestävistä kalakannoista ja vastuullisesti toimivilta kalastusyrityksiltä. Vastuullisuus näkyy myös paikallisen yrittäjyyden tukemisena, josta DROPP on hyvä esimerkki, sekä yrittäjien ja työntekijöiden työhyvinvointiin panostamisena.

Tuoreesta yhteistyöstä iloitaan molemmin puolin!

”Ympäristön suojeleminen ja turvaaminen tuleville sukupolville on osa Kotipizzan työtä vastuullisen liiketoiminnan ja kestävän kehityksen puolesta. Haluamme myös näyttää esimerkkiä ja levittää DROPPin sanomaa kaikkialla Suomessa”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

DROPPin perustaja Amanda Sundell komppaa: ”Mahtavaa, että Kotipizza osallistuu näkyvästi Itämeren suojeluun tuomalla DROPP-veden ravintoloihinsa. Yrityksemme arvomaailmat kohtaavat hienosti, joten yhteistyö on luonteva askel ja uskon sen kasvattavan lahjoitustamme Itämeren suojeluun huomattavasti.”

Jos haluat kuulla lisätietoa yhteistyöstämme, seuraa meitä sosiaalisen median puolella @droppwater #droppwater tai tilaa uutiskirjeemme!

 

Kiinnostuitko tilaamaan DROPPia? Lähetä tilaus nettisivujemme kautta www.dropp.fi/tilaa tai ota yhteyttä info (at) dropp.fi // 0407407446.