Kuva: Joonas Ojala (@joonasco)

Kuva: Joonas Ojala (@joonasco)

 
 

TARINAMME

DROPP on yhteiskunnallinen yritys, joka lahjoittaa 100 % voitostaan Itämeren suojeluun.

Yritys aloitti toimintansa keväällä 2014 kun perustajamme Amanda päätti ryhtyä sanoista tekoihin Itämeren pelastamisen suhteen. Päätös oli muhinut takaraivossaan, mutta konkreettinen päätös syntyi melontaretkellä, kun paksu levälautta ulottui ulkosaaristossa usean metrin syvyyteen eikä vedessä voinut edes kuvitella uivansa. Amanda halusi tukea ja vauhdittaa tuloksellista Itämeren suojelua ja valjasti tähän yrittämisen keinoksi. DROPPin tavoitteena on tehdä Itämeren suojelusta helppoa ja jokaisen arkeen sopivaa.

Toimme markkinoille DROPP-veden, jotta jokainen lähdeveden kuluttaja Suomessa voisi samalla osallistua Itämeren suojeluun. Kertapanos on pieni, mutta potentiaali suuri: Suomessa kulutetaan vuosittain yli 100 miljoonaa litraa lähdevettä, n. 18 litraa per henkilö. DROPP-vettä seurasi kestojuomapullot, joista on tullut lyhyessä ajassa erittäin suosittuja.

Olemme tehneet kaikkemme, jotta DROPP-veden ympäristövaikutus olisi mahdollisimman pieni. DROPP pullotetaan uusiutuvan energian voimin kotimaisen perheyrityksen toimesta, Keski-Pohjanmaalla sijaitsevasta Multilan lähteestä.

DROPP on lahjoittanut jo 100 000 € Itämeren suojeluun ja kasvaa kovaa vauhtia. DROPP-veden löydät jo 300 kahvilasta, ravintolasta ja kaupasta ympäri Suomen ja kestojuomapullomme on myyty loppuun useaan otteeseen.