UUSI LASTEN JuomaPULLO ETSII ULKOASUA

Lapset saavat oman DROPP x SIGG -juomapullon! Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pullon ulkoasuun ja osallistua samalla makeaan arvontaan.

Meillä on nyt monta hyvää vaihtoehtoa, ja siksi haluamme kysyä neuvoa sinulta! Äänestä paras kuvitus lasten juomapulloon lastenkirjakuvittaja Nadja Sarellin luomasta viidestä ihanasta vaihtoehdosta. Kuvituksissa seikkailevat Itämeren eläimet, kuten Itämeren norppa, harmaahylje, linnut ja kalat.

Äänestyksen suosituin kuvitus pääsee DROPPin uuden lasten juomapullon kylkeen kesällä 2018. Lasten juomapullo toteutetaan yhteistyössä perinteikkään sveitsiläisen SIGG -juomapullovalmistajan kanssa. Jokaisesta lasten DROPP x SIGG -kestopullosta lahjoitetaan 3 euroa Itämeren suojeluun. Lahjoitussumma jaetaan kumppaneillemme MONICOAST-tutkimushankkeelle ja Baltic Sea Action Groupille.

0,3 litrainen mattavalkoinen lasten juomapullo on valmistettu kierrätettävästä alumiinista ja se on täysin bpa- ja ftalaattivapaa. Siinä on myös SIGGin Eco-Care® -pinnoite, jonka ansiosta pullo kestää myös sitrus- ja maitotuotteet.

Auta meitä lahjoittamaan tuleville sukupolville puhtaampi Itämeri!

 

Osallistu arvontaan

Äänestämällä lasten juomapullon kuvitusta voit osallistua myös makeaan arvontaan. Yksi onnekas äänestäjä voittaa neljän hengen vohvelikestit Lonnan vohvelibaarissa (arvo 60,00 €)! Nam! Tunnelmallinen Lonnan saari Helsingin saaristossa sopii mainiosti päiväretkipaikaksi lapsille, lapsenmielisille ja kaikille makean ystäville. Lisäksi arvomme kahdelle onnekkaalle uutukaisen lasten juomapullon (arvo 21,90 €).

Äänestysaika on 19.4. – 29.4. Voittajat julkistetaan vappuaattona 30.4.2018!

Jos haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi meille. Voittajat arvotaan 30.4. kaikkien äänestäneiden joukosta. Voittajat arpoo DROPPin tiimi. Arvontaan saavat osallistua yli 18-vuotiaat henkilöt.

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste.

 

Kiitos kaikille kisaan ja arvontaan osallistuneille, osallistumisaika on päättynyt.