ITÄMERI ELINKELPOISEKSI. PISARA PISARALTA.

 

DROPP tarjoaa sinulle uuden, raikkaan lähdeveden joka on samalla Itämeriystävällinen valinta. DROPP lahjoittaa 100% voitostaan tulokselliseen Itämerityöhön, jotta meidän kaikkien on entistä helpompi osallistua Itämeren suojeluun arjessa. Kun ostat DROPP-vettä et pelkästään sammuta janoasi vaan vaikutat myös myönteisesti Itämeren ympäristöön. Kaikki DROPP:in voitot hyödyttävät hankkeita, joiden tavoitteena on suojella Itämerta ja estää rehevöitymistä. 

DROPP tekee tiivistä yhteistyötä Itämeriasiantuntijoiden kanssa, jotta asiakkaana voit olla varma siitä, että ostosi tukee tuloksellista työtä. Pääyhteistyökumppanimme on Baltic Sea Action Group, Itämeren suojelun uranuurtaja, joka tuo yhteen poliittiset päättäjät, yritykset ja kolmannen sektorin Itämeren pelastamiseksi. Baltic Sea Action Groupin asiantuntijoiden kanssa ohjaamme varat sinne, missä tarve on suurin. Toivomme että myös asiakkaamme kertovat meille mielipiteensä siitä, mitkä ovat Itämeren polttavimmat ongelmat. Lue lisää siitä miten DROPP tukee Itämeren suojelutyötä tästä

DROPP uskoo myös yritysten yhteiskuntavastuuseen ja haluaa tukea kotimaista työtä ja tuotantoa. DROPP vesi pullotetaan Pohjanmaalla, Syrjinharjusta kumpuavasta lähteestä, jonka vesi on raikasta ja luonnon suodattamaa. Luonnonlähteissä vesi uusiutuu jatkuvasti eikä DROPPin vedenotto vaikuta lähteen varoihin tai pohjaveteen. 

 
 

DROPP

Kun ostat DROPP-vettä et pelkästään sammuta janoasi vaan vaikutat myös myönteisesti Itämeren ympäristöön.

LUE LISÄÄ →

ITÄMEREN ASIALLA

DROPP tukee voitollaan Baltic  Sea Action Group:in pitkäjänteistä ja tuloksellista Itämerityötä ja tavoitteenamme on saada Itämeri elinkelpoiseksi, pisara pisaralta.

LISÄTIETOA →