äänestä puhtaan itämeren puolesta.

EDIT: Kilpailumme on nyt päättynyt. Saimme rutkasti ääniä äänestyksemme aikana, kiitos kaikille äänestäneille! Äänestyksessä selkeäksi suosikikki-designiksi nousi kuvassa näkyvä solmu. 

Uudella designilla varustetut pullot saadaan myyntiin elokuun aikana. Jos haluat, voit tilata sellaisen jo ennakkoon itsellesi, yrityksellesi tai vaikkapa lahjaksi laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info (a) dropp.fi.

Ensimmäisen SIGG-pullon designin DROPPille suunnitteli Robin Falck. Tämä pullo on edelleen saatavilla normaalisti jälleenmyyjiltämme! 

 DROPPin tulevan SIGG-pullon kylkeä koristaa tämä solmu. Suunnittelija: Rasmus Tikkanen

DROPPin tulevan SIGG-pullon kylkeä koristaa tämä solmu. Suunnittelija: Rasmus Tikkanen

 

Tänä keväänä DROPP etsii avoimen äänestyksen kautta uutta ilmettä juomapullolleen. Intohimoinen kalastaja ja suunnittelija Rasmus Tikkanen on kuvittanut viisi vaihtoehtoa, joista voit äänestää omaa suosikkiasi. Äänestämään pääset sivun alalaidassa, kilpailuaikaa on kaksi viikkoa: 26.5. – 11.6. Voittaja julkistetaan maanantaina 12.6. 

Eniten ääniä saanut ehdotus tuodaan myyntiin jo kesällä 2017 – siitä tehdään 1000 kappaleen rajattu erä, joka on saatavilla tämän kesän ja syksyn ajan kaikilta jälleenmyyjiltämme. Mm. Cilla’s, Partioaitta, Ruohonjuuri ja World of Tre. 

Rasmus Tikkanen on saanut kuvituksiin inspiraatiota mereltä, joka on aina ollut hänen lempipaikkojaan. ”Merellä ollessa aivot on usein eniten inspiroituneessa tilassa, ja siellä mieleen juolahtaa yhtäkkiä erilaisia ideoita, joita haluan toteuttaa. Palaan ideoiden kanssa työhuoneelle ja katson, kuinka voin toteuttaa ja laittaa ne käytäntöön” hän kertoo luomisprosessistaan.

 

Äänestä ja osallistu arvontaan!

Äänestämällä voit myös osallistua arvontaan. Yksi onnekas äänestäjä voittaa itselleen ja ystävilleen saunaillan ja illallisen Lonnassa. Lonnan tuliterä sauna on juuri avattu, joten voittaja pääsee ensimmäisten joukossa testaamaan tämän Helsingin saariston uuden helmen. Mukaan toimitetaan tietysti myös uusi DROPP –juomapullo!

Jos haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi meille. Voittaja arvotaan 11.6. kaikkien voittajaehdokasta äänestäneiden joukosta. Arvonnan suorittaa DROPPin henkilökunta. 

DROPPin juomapullo kulkee kaikkialle minne sinäkin. Lahjoitamme jokaisesta myydystä pullosta 5,00 € Itämeren suojeluun, Baltic Sea Action Group:ille ja Helsingin yliopiston merentutkimukseen. Ensimmäinen pullo tuli myyntiin keväällä 2015 ja tähän mennessä olemme myyneet pulloja 1352 kappaletta. Lahjoitusta on siis kertynyt jo yli 7000 euroa. DROPP-juomapullo on toteutettu yhteistyössä perinteikkään Sveitsiläisen SIGG:in kanssa. Ensimmäisen pullon ilmeen suunnitteli suomalainen muotoilija Robin Falck

 

Yhteistyössä:
SIGG Logo
Amanda SundellComment